Пятница, 23 июля, 2021

pretrichial temporal browlift

Must readIn this video you will see a technique to elevate the tail of the brow. The incision is done just in front of the hairline above the lateral brow. This surgery will help improve both the position of the brow and the crow’s feet. There is usually little or no scar post-op.

source

- Advertisement -

More articles

10 КОММЕНТАРИИ

  1. Dit wordt nergens in Nederland gedaan. Piepkleine ingreep tegen wenkbrauwptosis . Gezakte wenkbrauwen .Jammer. Ik doe savonds tape op mn voorhoofd om iets te kunnen zien. Dit is veel beter dan de endoscopische lift , dat ziet er uit of die persoon gescalpeerd wordt. Gruwelijk. Deze van de video is helemaal geweldig. 💐💐💐

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest article